Студенти магістратури проаналізували асортимент товарів фармацевтичного та медичного призначення у мережі аптек, зоомагазинах та мережі магазинів «Медтехніка»

17 березня 2016 року

Студенти ОС «Магістр» спеціалізації «Ветеринарна фармація», вивчаючи медичне та фармацевтичне товарознавство у ветеринарній медицині на практичному занятті,  ознайомились з сучасним асортиментом товарів медичного та фармацевтичного призначення.
Завданням було закріпити теоретичні знання, отримані на лекційних заняттях, та, у свою чергу, провести  порівняльний аналіз  щодо того,  як такі товари представлені у мережі аптек, зоомагазинах та мережі магазинів «Медтехніка».

Під час виїзного заняття під керівництвом к. вет. н., старшого викладача кафедри фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини Деркач Ірини Михайлівни магістранти мали змогу провести детальний порівняльний аналіз асортименту товарів фармацевтичного та медичного призначення у ветеринарній аптеці  ВАТ ВНП "Укрзооветпромпостач", зоомагазині, а також одному з магазинів мережі «Медтехніка» (м. Київ, вул. Васильківська).

Читати далі...

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook