Відкрита лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича

16 березня 2016 року

     

     14 березня відбулася відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика Войцехівського Володимира Івановича. Лекція прочитана для студентів 1 курсу ОР "Бакалавр" за напрямом підготовки "Фінанси і кредит ".

    Тема лекції "Кваліметрія" є актуальною, адже в ній викладено основні терміни, методи визначення якості і види контролю продукції, що надає змогу систематизувати та використовувати у повсякденному житті знання про якість.
     Проблема якості продукції завжди буде злободенною. Розробка та удосконалення методів визначення окремих показників якості є перспективних завданням науки – кваліметрії.
     Войцехівський Володимир Іванович проводив лекцію у формі доброзичливого обговорення матеріалу, щодо розвитку терміну «якість» та науки кваліметрії в цілому.
     Присутні науково-педагогічні працівники відзначили, що лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича мала достатньо високий науко-педагогічний рівень, системність та логічне викладення навчального матеріалу. Слід зазначити, що високий рівень викладання органічно доповнювався мультимедійним супроводом та іншим методичним забезпеченням.
     Результати анкетування виявили позитивне враження присутніх та додаткові перспективні напрями з удосконалення процесу подачі матеріалу.

Г.І. Подпрятов,
завідувач кафедри зберігання, переробки та
стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика,
С.М. Гунько, доцент

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook