Учнів Березанщини запросили на навчання до НУБіП України

14 березня 2016, 15:00

Напередодні проведення Дня відкритих дверей у НУБіП України професор кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Прус М.П. побував у загальноосвітніх середніх школах №1 і  №3 м. Березань, що на Київщині, де зустрівся із випускниками цих шкіл. У своїй бесіді з учнями Михайло Петрович розповів про історію і сьогодення Національного університету біоресурсів і природокористування України, правила прийому на навчання до університету у 2016 році, про умови навчання, проживання, культурно-масові і спортивні заходи. Випускники шкіл з великою увагою і зацікавленістю прослухали подану інформацію і особливо їм імпонувало те, що наш ВУЗ за результатами рейтингу входить у десятку кращих університетів України і посідає третє місце серед подібних закладів навчання міста Києва.

Михайло Петрович переконався, що багато школярів-випускників мають наміри продовжувати здобувати освіту у вищих навчальних закладах, про що можна судити із їх численних запитань, як наприклад: чи є військова кафедра, чи є можливість навчатися за кошти державного бюджету і яке планується державне замовлення, чи забезпечуються студенти гуртожитком для проживання і які в них умови тощо. На усі поставлені питання випускники отримали вичерпні відповіді. Частина учнів зголосилася приїхати в університет і на місці детальніше ознайомитися з місцем їх можливого наступного навчання, зокрема на факультеті ветеринарної медицини.

Адміністрація шкіл з розумінням поставилась до того, що День відкритих дверей буде проводитись у робочий день і пообіцяли сприяти тому, щоб їх учні взяли участь у цьому важливому профорієнтаційному заході, за що ми їм дуже вдячні.

Н.М. Сорока

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook