ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зустрічає майбутніх абітурієнтів!

12 березня 2016 року

12 березня 2016 р. ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження гостинно приймав своїх майбутніх студентів. На "День відкритих дверей" завітало більше 100 осіб – учні шкіл м. Києва, Київської області, студенти коледжів і технікумів.
Майбутні студенти зустрілись з адміністрацією, завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками інституту.
Директор інституту Володимир Вікторович Козирський детально поінформував про умови вступу, навчання та професійні перспективи випускників ННІ ЕАЕ.
Начальник навчального відділу Лариса Володимирівна Кліх звернула увагу абітурієнтів на сучасність лабораторного обладнання, що використовується в навчальному процесі, перспективи майбутнього працевлаштування. Директор ННІ післядипломної освіти Марія Михайлівна Кулаєць ознайомила вступників з можливістю паралельної та післядипломної освіти, важливість їх для подальшої кар'єри.

Захопливою і сповненою позитивних вражень була екскурсія по кафедрах та лабораторіях ННІ ЕАЕ, яку провели завідувачі кафедр. Зокрема, професор Віталій Пилипович Лисенко ознайомив гостей із сучасними робототехнічними та автоматизованими системами, мікропроцесорною та мікроконтролерною технікою. Професор Микола Васильович акцентував увагу майбутніх студентів на сучасних установках, приладах та апаратах, що використовуються у системах електропостачання. Професор Анатолій Іванович продемонстрував новітні розробки з використання електротехнологій в аграрному виробництві. З новими технологіями тепло- та водозабезпечення ознайомив присутніх професор Валерій Григорович Горобець. Професор Андрій Володимирович Жильцов презентував новітні електричні комплекси, машини та апарати їх керування.
Гості інституту були щиро захоплені побаченим і виявили щире бажання приєднатись до гостинної студентської сім'ї Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Твій вибір – Твоя дорога, НУБіП України – Твоя перемога!

Заступники директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, доценти С.М. Волошин і І.М. Болбот
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook