Новий підхід до проведення профорієнтаційної роботи

11 березня 2016 року

       Опанування нових  методів  проведення профорієнтаційної  роботи з випускниками шкіл  Києво-Святошинського району  дає позитивні результати.  Розміщення оголошень у регіональних та місцевих ЗМІ,  в соціальних мережах та мережі Інтернет є також частиною проведення  профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл   нашого району.

Серед багатьох форм профорієнтаційної роботи – інформування випускників шкіл про факультети та спеціальності  університету, ЗНО з яких предметів потрібно скласти, отже цього разу ми обрали інший формат роботи – інформування школярів та їхніх батьків через мережу Інтернет, соціальні мережі та місцеві ЗМІ, оскільки ХХІ століття є століттям інформаційних технологій.

Асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Н.А.Глуховська розмістила оголошення в місцевій газеті «Наше місто» й інформацію про набір студентів та День  відкритих дверей НУБіП України, що відбудеться 12 березня 2016 року до мережі Інтернет та соціальних мереж: натисніть тут               

Сучасне життя вимагає сучасних методів роботи в усіх напрямах!

Глуховська Н.А., асистент кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook