Профорієнтаційна робота кафедри фінансів

5 березня 2016 року
Київський механіко-технологічний коледж

Доцент кафедри фінансів Скрипник Г.О. 4 березня завітала до Київського механіко-технологічного коледжу, де відбулася зустріч із студентами 3-го року навчання за спеціальністю «Оціночна діяльність» та Головою циклової комісії економічних дисциплін, яка є куратором групи Малинка Т.В.

 

Студентам був наданий ознайомчий матеріал, щодо умов вступу до університету, а також буклети економічного факультету i кафедри фінансів. Скрипник Г.О. провела бесіду зі студентами, в якій акцентувала увагу на перевагах НУБіП щодо навчання серед інших університетів.

 

 

Студенти цікавились умовами навчання в університеті за рахунок бюджету i також за рахунок контракту, вартістю навчання та умовами проживання в гуртожитку. А також актуальними були питання щодо стажування i навчання за кордоном, навчання в англомовних групах, та к як більшість бажає удосконалити іноземну мову. На всі запитання були надані ґрунтовні відповіді, а також студенти отримали запрошення на День відкритих дверей, на яке з радістю відреагували i бажають детальніше ознайомитись з університетом. Куратор групи Малинка Т.В. з гордістю зазначила, що найкращі випускники коледжу за спеціальністю «Оціночна діяльність» навчаються на державному замовлені в НУБіП i це досить престижно.

 

За теплу зустріч i організацію профорієнтації хочеться подякувати завідувача з навчально-виробничої практики Заєць Н.М i куратора групи Малинка Т.В.

 

Ірина Титарчук,
к.е.н., доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook