Викладачами кафедри бухгалтерського обліку і аудиту проведено профорієнтаційну роботу.

2 березня 2016 року

Завданням профорієнтаційної роботи з учнями шкіл є їх підготовка до свідомого вибору професії та навчального закладу. Інформаційну і методичну основу профорієнтаційної роботи складають глибокі знання змісту і умов професійної діяльності в обраному навчальному закладі. З цією метою 26 лютого 2016 року викладачі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту економічного факультету Кузик Н.П. та Боярова О.А провели зустрічі з учнями трьох шкіл Вінницької області (СЗШ І-ІІІ ст.- ліцей № 1, м. Гайсин; СЗШ І-ІІІ ст.- ліцей № 6, м. Гайсин; СЗШ І-ІІІ ст. с. Кіблич Гайсинського району). Майбутні абітурієнти отримали змістовну інформацію щодо перспектив навчання в НУБіП України, умови вступу -2016, зокрема було акцентовано увагу на зазначенні пріоритетності спеціальностей.


 

Із цікавістю учні зазначених шкіл сприйняли розповідь і про навчальну роботу в університеті, культурно-масові та спортивні заходи, про практичне навчання студентів, стажування за кордоном. Майбутні абітурієнти були запрошені на День відкритих дверей 12 березня 2016 р.


 

Величезну подяку висловлюємо директору Кіблицької СЗШ Павленку А.Л., заступнику директора СЗШ І-ІІІ ст.- ліцей № 1, м. Гайсин Ткачук Н.М. та заступнику директора СЗШ І-ІІІ ст.- ліцей № 6, м. Гайсин Зеленій В.М. за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу.

 

Наталія Кузик,
доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook