Гуманітарно-педагогічний факультет співпрацюватиме з Українською міжнародною академією оригінальних ідей

28 лютого 2016 року

На цьому тижні відбулася зустріч керівництва гуманітарно-педагогічного факультету із представниками Української міжнародної академії оригінальних ідей. Факультет представляли декан Василь Шинкарук, заступник декана Світлана Харченко, завідувач кафедри соціальної роботи і психології Віталій Шмаргун, а від академії – її президент академік Іван Шуляк, академік Віктор Гаврилюк, реабілітолог Анатолій Івашина.

Гості факультету спрезентували свої розробки, що отримали спільну, об’єднавчу назву «Школа природного розвитку людини». На їхню думку, через активізацію внутрішніх мотиваторів кожна людина здатна стимулювати фізичне, інтелектуальне своє зростання.

Декан Василь Шинкарук розповів про досвід факультету в проведенні науково-методичних семінарів для науково-педагогічних працівників, гасло яких «Навчити викладача віддаючи не спалювати себе». Академіки Іван Шуляк та Віктор Гаврилюк, реабілітолог Анатолій Івашиназауважили, що володіючи методикою, яку вони розробили, викладачі зможуть швидко й якісно відновлювати свої фізичні й інтелектуальні сили.

Методика природної реабілітації, на думку присутніх, важлива для всіх, однак оволодіння нею є необхідністю для студентів, що навчаються на спеціалізації «Соціально-реабілітаційна діяльність» спеціальності «Соціальна педагогіка».

Результатом цієї зустрічі-діалогу стало підписання угоди про співпрацю, яка полягатиме в проведенні тренінгів, лекцій, наукових семінарів, науково-практичних конференцій.

Світлана Харченко, 
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook