Перший профорієнтаційний досвід

26 лютого 2016 року

            Проблемами профорієнтаційної роботи переймаються усі працівники НУБіП України, адже всі ми – одна велика дружня сімя, в якій нагальними проблемами переймається кожен працівник.

16 лютого 2016 р.старший лаборант кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Тригуб Інна Миколаївна, яка в 2015 році стала випускницею нашого славетного університету, вирішила допомогти кафедралам у профорієнтаційній роботі, та, відвідавши м. Бережани, що на Тернопільщині, завітала до Бережанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 і, поділившись власним досвідом навчання, надала інформацію учням 11 класу про гуманітарно-педагогічний факультет, його дружню студентську родину та спеціальності («Соціальна робота» і «Філологія»).        

         Звичайно учням сподобалося слухати про столичний виш, який посідає 3 місце серед Київських ВНЗ, але ж конструктивним є результат під час діалогу, тому і запитань до Інни було чимало, навіть не соромилися й делікатних запитань про нестатутні відносини між викладачами та студентами, а також про забезпечення студентів місцями в гуртожитках і співпрацю з закордонними університетами.

 

Тож, перший агітаційний досвід здобула вже й наймолодша співробітниця кафедри, старший лаборант Інна Тригуб.              

Немає сумнівів, що він видався позитивним, оскільки одразу ж з її ініціативи з’явилося оголошення про навчання в НУБіП України в засобах масової інформації (районній газеті «Промінь» с.м.т. Лугини, що на Житомирщині).         

 

 Далі буде…

 

Інна Тригуб, старший лаборант кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook