Sic itur ad astra

26 лютого 2016 року

          24.02.2016 року пройшов другий етап І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови для студентів усіх спеціальностей, окрім філологічних. На відбірковому етапі (17.02.16) до І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, що організували і провели НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіолоігчних спеціальностей, виявили бажання перевірити свої знання близько 30 студентів різних спеціальностей НУБіП України. 7 виявилися кращими з кращих та продовжили "боротьбу" в І Всеукраїнському турі олімпіади з англійської мови (як непрофільного предмету). Кафедра англійської філології, в свою чергу, також провела відбірковий етап, де були присутні близько 40 студентів. Учасники першого етапу, які показали найкращі результати, були запрошені до участі у І турі Всеукраїнської олімпіади.                               

         Таким чином, в олімпіаді взяли участь 17 студентів, які мали бажання перевірити якість своїх знань з англійської мови, оскільки іншомовне спілкування стає суттєвим компонентом майбутньої професійної діяльності спеціаліста.                                                 

       Олімпіада проводилася згідно з вимогами загальноєвропейських рекомендацій, до складу яких входить перевірка основних мовних компетенцій. Перший етап полягав у виявленні теоретичних граматичних знань з іноземної мови, а також читання автентичних текстів англійською мовою з відповідними завданнями на розуміння тексту. Другий - включав в себе оцінку комунікативних навичок студентів.

     У організації, проведенні олімпіади та оцінювання ї результатів взяла участь висококваліфікована комісія у складі:

голова комісії – к.пед.н., доц. Іванова О.В.,

члени комісії – к.пед.н., доц. Найдьонова А.В., к.пед.н., доц.Мудра С.В., ст.викл. Харчук Н.С., ст.викл. Данькевич Л.Р., об’єктивно перевірила та оцінила знання студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності (аудіювання, читання, письма).                        

        Рішенням комісії було визначено переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови для студентів:

І місце розділили Сорока Олексій (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), викладач з англійської мови Турчак О.М., та Лукащук Яна (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), викладач з англійської мови Турчак О.М.

ІІ місце віддали Саблюк Вікторії (факультет ветеринарної медицини), викладач з англійської мови Дячук О. В.

ІІІ місце посів Мосіюк Володимир (економійчний факультет), викладач з англійської мови Розгон І.Ю.

 

Лукащук Яна, яка посіла перше місце, братиме участь у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, що незабаром пройде у НТУУ «КПІ» . Побажаємо їй перемоги!

к.пед.н., доцент кафедри англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей Яременко Н.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook