Відбулася зустріч доцентів кафедри патологічної анатомії з випускниками старших класів Бучанської загальноосвітньої школи № 4 Київської області

25 лютого 2016, 13:00
Бучанська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Київської області

24 лютого 2016 року доцентами кафедри патологічної анатомії Гаркушею С. Є. та Омеляненко М. М. була проведена зустріч з учнями випускних класів Бучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Київської області.
Під час зустрічі було подано інформацію про структуру Національного університету  біоресурсів і природокористування України, наявність факультетів.

Також співробітники кафедри патологічної анатомії  детально розповіли про факультет ветеринарної медицини, його історію та кафедри. При цьому, увага була зосереджена не лише на навчальному процесі, а й на тому, як студенти можуть відпочити чи зайнятися різними видами спорту. Не оминули увагою доповідачі і питання працевлаштування новоспечених фахівців ветеринарної медицини після закінчення нашого ВУЗу.

Досить детально було поінформовано учнів випускних класів  про особливості магістерської підготовки і функціонування на факультеті магістерських програм виробничої та дослідницької спеціалізацій.
Наприкінці зутрічі майбутнім абітурієнтам були роздані рекламні буклети та проспекти про університет та факультет, наголошено на місцезнаходженні ВУЗу та приймальної комісії.

В.о. завідувача кафедри патологічної анатомії Н. Шестяєва

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook