Учні Києва продовжують знайомитися з особливостями навчання на факультеті ветеринарної медицини

25 лютого 2016, 9:00
Спеціалізована ЗОШ з поглибленим вивченням англійської мови № 137 міста Києва
Сучасні вимоги до підготовки висококваліфікованих спеціалістів висувають необхідність удосконалення методів профорієнтаційної роботи і тісної взаємодії ВНЗ зі школами. У своєму розвитку ВНЗ значною мірою залежить від рівня інтелектуальних ресурсів абітурієнтів. Тому мета профорієнтаційної роботи – забезпечення не лише належної професійної орієнтації серед учнівської молоді, але і якісний професійний добір кандидатів на навчання, які за своїми здібностями спроможні оволодіти глибокими теоретичними знаннями з різних напрямів наук, вміннями та навичками професійної діяльності, постійно удосконалювати її теоретичний та практичний рівні.
Викладачі кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи професор Мазур Т.В. та доцент Сорокіна Н.Г. 16 лютого 2016 року провели профорієнтаційну роботу в спеціалізованій загальноосвітній школі з поглибленим вивченням англійської мови № 137 міста Києва.
Майбутні абітурієнти отримали детальну інформацію щодо умов вступу до НУБіП України, напрямів підготовки та спеціальностей, матеріально-технічної бази нашого навчального закладу.

Окремою метою профорієнтаційної роботи було ознайомити майбутніх абітурієнтів з особливостями навчання на факультеті ветеринарної медицини, студентським дозвіллям та самоврядуванням, а також перспективами подальшого працевлаштування.

Володимир Мельник,

доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook