"Доленосна" профорієнтація

19 лютого 2016 року

     Види профорієнтаційної роботи, що проводить кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, стають все більше і більше різномантними. Так, відвідавши батьківські збори, доцент Іванова О.В. як мама учениці 10 класу спеціалізованої школи №15 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва, коли постало питання вибору майбутньої професії, самою долею судилося попросити в класного керівника слово і розповісти батькам про наймальовничіший виш Києва, який є поряд зі школою, наш славетний НУБіП України.

Звичайно, основний акцент було зроблено на спеціальності Гуманітарно-педагогічного факультету та новинку, яку він започаткував нещодавно: курси  іноземних мов. Неочікувано почалися запитання, обговорення й зборам судилося продовжитися ще на півгодини.

     Батьки уважно ознайомилися з буклетом Гуманітарно-педагогічного факультету, запитали про кількість бюджетних місць, предмети, що треба здати із ЗНО та багато іншого. І хоч нещодавно я мала змогу поспілкуватися з дітьми, розповісти про університет і наш факультет, все ж за порадами вони йдуть до батьків, а рішення приймають у колі сім'ї. Тому я сподіваюся, що розмова з батьками стала плідною й дасть свої результати вже незабаром, адже час спливає дуже швидко.

 

Оксана Іванова, завідувач кафедри англійсської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook