Відбірний тур олімпіади з англійської мови

17 лютого 2016 року

Англійська мова є найпопулярнішою мовою світу, а отже й знання її в наш час є беззаперечними. І це розуміють і студенти технічних та агробіологічних спеціальностей, які виявили бажання перевірити свої знання на відбірному етапі до І туру Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, що організували і провели НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей (зав. кафедри, доц. Іванова О.В., доц. Мудра С.В., доц. Яременко Н.В.,  доц. Найдьонова А.В., ст. викл. Березова Л.В., ст. викл. Поліщук О.С.).                   

Завданням викладачів було перевірити знання студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності, а тому завдання включали в себе і читання, й письмо, і слухання й говоріння.                   

У відбірковому турі взяли участь 38 студентів з сіх факультетів, на яких   кафедра забезпечує викладання англійської мови, серед яких 7 виявилися кращими з кращих та продовжать "боротьбу" в І Всеукраїнському турі олімпіади з англійської мови (як непрофільного предмету), серед яких: Волканова Кристина, Палько Анастасія, Кривоніжко Вікторія, Гордій Олексій, Маруда Данило, Одноліток Катерина, Лукащук Яна.                 

Тож побажаємо нашим переможцям подальших успіхів і чекаємо на них для підтвердження свого успішного проходження на ІІ Всеукраїнський тур вже наступної середи 24.02.2016 року о 15:00 в аудиторії 122 корпусу 1.

Завідувач кафедри Оксана Іванова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook