Гуманітарно-педагогічний факультет розширює міжнародну співпрацю

17 лютого 2016 року

16 лютого на гуманітарно-педагогічному факультеті з ініціативи декана Василя Шинкарука та заступника декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлії Рибалко відбулась зустріч з представницею міжнародного відділу Поморської академії в Слупську (Польща) Євгенією Співаковською. До діалогу також долучилися і заступники декана Людмила Макодзей та Ігор Буцик

Під час ділової розмови були обговорені стратегічні напрями співпраці гуманітарно-педагогічного факультету та Поморської академії в Слупську. Зокрема, мова йшла про перспективи для студентів, які здобувають освітній ступінь «Бакалавр» за спеціальністю «Соціальна робота», щодо можливості отримання подвійних дипломів.
Також студенти, які здобувають освітній ступінь «Бакалавр» за спеціальностями «Соціальна робота» та «Філологія» від нині матимуть можливість безкоштовно навчатися у академії за програмою семестрового навчання з подальшим перезарахуванням вивчених дисциплін.
 
Не менш важлива перспектива відкривається і для науково-педагогічних працівників гуманітарно-педагогічного факультету, які в рамках академічної мобільності матимуть можливість стажуватися у Поморській академії в Слупську.
 
Дякуємо польським колегам за виявлений інтерес до нашого університету і сподіваємося на плідну подальшу співпрацю.
 
Людмила Макодзей,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook