Практичне навчання майбутніх педагогів

15 лютого 2016 року

З 8 по 12 лютого 2016 р. студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Педагогіка вищої школи» проходили навчальну ознайомчу педагогічну практику. У ході практики студенти магістратури поглиблено ознайомилися зі структурою НУБІП України, його структурними підрозділами. Зокрема, у студентів була нагода відвідати ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», де вони відвідали музей, відкриті заняттявикладачів коледжу, ознайомилися із навчально-методичним забезпеченням дисциплін.

Майбутні магістри під час практики відвідали підрозділи базового закладу з метою аналізу навчальних занять досвідчених педагогів, у яких вони почерпнули педагогічний досвід, повчилися педагогічній майстерності.

Не забули практиканти і про профорієнтаційну роботу. При першій нагоді здійснювали профагітацію потенційних вступників до НУБіП України. З цією метою відвідали Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка та розказали про всі переваги навчання у магістратурі гуманітарно-педагогічного факультету.

 

 

Майбутні магістри плідно попрацювали і над оформленням документації з практики та успішно прозвітували щодо виконання поставлених завдань.

Валентина Теслюк,
к
ерівник практики, доцент кафедри педагогіки 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook