Будьте уважні до свого здоров'я: збори мешканців гуртожитку № 6

10 лютого 2016 року

Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка, у студентських гуртожитках університету відбулися збори активу – студентських рад, старост поверхів і блоків, присвячені гострій епідеміологічній ситуації в столиці і області.
Основна мета – роз'яснити санітарно-епідеміологічну ситуацію, способи індивідуального захисту, що уможливить попередження появи нових вогнищ захворювання на грип в університеті.

Такі збори відбулися і в гуртожитку № 6, в яких взяли участь заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету Буцик І. М., Харченко С. В., заступник декана факультету ветеринарної медицини Деркач С. С., завідувач гуртожитку Половко Г. П., заступник завідувача гуртожитку Масалович Ю. С., вихователі гуртожитку від гуманітарно-педагогічного факультету Поліщук О. С., Христюк С. Б. та від ветеринарного факультету Мазур В. М., голова студентської ради Горбатюк А. В. та студентська рада.

Студентів ознайомили з наступними рекомендаціями: уникати скупчень людей, користуватися одноразовими масками при необхідності, регулярно провітрювати приміщення і робити вологе прибирання, дотримуватися особистої гігієни, повноцінно харчуватися, висипатися, уникати перевтоми, залишатися вдома при перших ознаках хвороби та обов'язково звертатися до лікаря.

Будьте уважні до свого здоров'я!

 

Олександр Поліщук,
вихователь гуртожитку № 6
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook