Навчання впродовж життя – головний вектор в діяльності ННІ післядипломної освіти

8 лютого 2016 року

     У звіті директора ННІ післядипломної освіти Марії Михайлівни Кулаєць про підсумки діяльності у 2015 році і завдання на наступний рік в світлі програми «Голосіївська ініціатива – 2020» головний акцент було зроблено на підвищення якості надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів АПК, педагогічних і науково-педагогічних працівників аграрних ВНЗ І-ІV рівнів акредитації на програмах підготовки і перепідготовки з наданням другої вищої освіти ОС «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр», дорадників та експертів-дорадників тощо. 

      Запорука успіху у післядипломній освіті буде лише тоді, коли всі інститути, факультети університету вважатимуть підвищення кваліфікації фахівців з напрямів проведення підготовки у тому чи іншому структурному підрозділі своїм першочерговим завданням. 

    На сьогоднішній день плідною є співпраця ННІ післядипломної освіти з факультетом ветеринарної медицини. Щорічно на кафедрах факультету проходять стажування понад шістдесят спеціалістів ветеринарної медицини, двадцять п‘ять потоків слухачів підвищують кваліфікацію. А це – 600-650 ветеринарних лікарів зі всіх областей України.

     В обговоренні звіту взяли участь: Пабат В.О., Микицей Т.Д. – заступники директора інституту, Витвицька О.Д., Кальна-Дубінюк Т.П. – завідувачі кафедр, професор кафедри інноваційної діяльності в АПК Демешкант Н.А.
      Виступаючі наголошували на тих завданнях, які стоять як пріоритетні для вирішення колективом інституту. А саме: інтеграція навчального процесу із міжнародними інституціями, покращення наукової діяльності, вдосконалення магістерських програм, пошук міжнародних грантів, пожвавлення профорієнтаційної роботи

      Ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який взяв участь у зборах поставив чіткі завдання перед колективом інституту. Це в першу чергу радикальне підвищення якості навчального процесу, запровадження дистанційної форми навчання, оптимізація навчальних планів і програм, посилення ролі директорату і завідувачів кафедр, організація стажування науково-педагогічних працівників за кордоном, на передових сільськогосподарських підприємствах. 

      Станіслав Миколайович наголосив на важливості профорієнтаційної роботи. В нашому випадку кращим профорієнтатором є студент. Ректор в цілому позитивно оцінив діяльність колективу інституту у 2015 році та його бачення перспектив на 2016 рік.

      На закінчення директор подякувала керівництву університету за постійну підтримку в діяльності інституту.


      Звіт директора про роботу інституту у 2015 році було затверджено зборами трудового колективу. 
      На зборах затверджені делегати від ННІ післядипломної освіти на конференцію трудового колективу університету. 

Т.Д. Микицей,
заступник директора з навчальної
і виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook