Факультет прозвітував про свою роботу у 2015 році

2 лютого 2016 року
Механіко-технологічний факультет, НУБіП України

   На зборах трудового колективу механіко-технологічного факультету було заслухано доповідь декана факультету професора Михайловича Я.М. про результати діяльності факультету у 2015 році. В своїй доповіді Ярослав Миколайович звернув увагу на кількісні та якісні показники навчальної, методичної, виховної та наукової роботи, розвиток матеріальної бази, співпрацю з компаніями-партнерами факультету у практичній підготовці студентів.

   В обговоренні звіту прийняли участь завідувачі кафедр факультету Голуб Г.А., Войтюк В.Д., Войналович О.В., Козупиця С.І., Сєра К.М., Теслюк В.В., які висловили своє бачення по окремим видам діяльності та позитивно оцінили діяльність факультету, голова студентської організації Д.Пятецький, який поділився результатами діяльності студентів факультету за 2015 рік, проректор з навчальної і виховної роботи професор Кваша С.М., який відзначив високий рівень механіко-технологічного факультету серед інших факультетів університету.

   Серед проблем і завдань факультету було названо недостатньо активні впровадження дистанційного навчання і співпраця між кафедрами і факультетами, необхідність залучення на навчання іноземних студентів, а також більш творчого підходу до підготовки фахівців. 

   Збори затвердили звіт декана та обрали делегатів на конференцію трудового колективу університету. 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook