Доцент Кропивко О.М. вдало рекламує НУБіП України

26 січня 2016 року

22.01.2016 р. доцент кафедри історії і політології Кропивко О.М. провела профорієнтаційну зустріч з учнями 11 і 10 класів Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району Київської області.

На зустрічі були присутні 40 чоловік – учні 11 і 10 класу та їх класні керівники.
Доцент Кропивко О.М. привітала всіх із Днем Соборності, зазначивши, що у 1919 році українці зробили свій свідомий вибір, і так само сьогодні він постає перед кожний із учнів-одинадцятикласників. 
 
Кропивко О.М. ознайомила учнів із напрямами підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, коротко охарактеризувавши переваги і особливості навчання на кожному факультеті. Кропивко О.М. роздала інформаційні матеріали щодо вступу до НУБіП України та плакати, які класні керівники розмістили для ознайомлення батьків і учнів на дошках оголошень школи.
 
Схвальні відгуки учнів і вчителів дістав перегляд відеоролику про Гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, доц. Кропивко О.М. окремо зупинилася на перевагах навчання на цьому факультеті.
 
 
В ході зустрічі Кропивко О.М. відповідала на запитання учнів і вчителів. Діалог проходив у дружній, невимушеній атмосфері, з активності та відгуків присутніх очевидним було зацікавлення учнів. 
 
Завідувач кафедри історії і політології
Сергій Білан
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook