Навчання в НУБіП – впевнений старт у майбутнє

26 січня 2016 року
Навчальний корпус №1, ауд. 22

Перед сучасною молоддю відкривається широкий спектр навчальних закладів для здобуття подальшої освіти. Профорієнтаційна бесіда, проведена асистентом кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Оксаною Володимирівною Захуцькою з учнями 10-12 класів Кам’янець-Подільської спеціальної школи-інтернат І-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради, переконала останніх, що НУБіП України пропонує якісну та доступну професійну освіту у поєднанні зі змістовною позанавчальною діяльністю, що мають на меті розкриття їх наукового потенціалу, розвиток професійних навичок та творчих здібностей.

Під час бесіди школярі ознайомилися з друкованими та відеоматеріалами про НУБіП України, отримали вичерпну інформацію про такі напрями підготовки, як «Філологія» та «Соціальна педагогіка». Важливими питаннями стали надання місць у  гуртожитках для студентів з інших областей, можливість навчання по обміну в іноземних університетах, подальше працевлаштування. Жвавий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликало студентське самоврядування та його роль у житті університету. Адже юнаки та дівчата, котрі навчаються у спеціальному навчальному закладі для дітей зі зниженим зором, незважаючи на хворобу, є соціально активними, енергійними та прагнуть самостійно творити щасливе майбутнє власними знаннями і зусиллями. І саме безпосередня активна участь студентів в діяльності вузу є одним з основних пріоритетів діяльності нашого університету та гуманітарно-педагогічного факультету зокрема, адже ми йдемо в ногу з найновішими тенденціями в розвитку сучасної української вищої освіти та в досягненні нею рівня європейських стандартів.

 

Сподіваємося, що проведення профорієнтаційної роботи допоможе нашій молоді правильно обрати майбутню професію та вступити у той навчальний заклад, який зуміє дати впевнений старт у майбутнє розумним, активним, талановитим. 

О.В.Захуцька,

асистент кафедри романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook