Профорієнтаційна робота кафедри романо-германських мов і перекладу триває: гостинна Тернопільщина

25 січня 2016 року
Навчальний корпус №1, ауд. 22

Сьогодні проблеми та перспективи організації профорієнтаційної роботи вищих навчальних закладів виходять із сучасних потреб вишів. Зважаючи на демографічну кризу, питання формування контингенту студентів факультету повинно знаходиться на постійному контролі у керівництва навчального закладу. Для керівництва НУБіПу загалом та гуманітарно-педагогічного факультету зокрема профорієнтаційна робота є невід’ємною складовою функціонування навчального закладу, що в час вступної кампанії завжди дає свої високі результати.

 

Насамперед, профінформація молоді кафедрою романо-германських мов і перекладу проводиться в середніх загальноосвітніх школах та середніх спеціальних навчальних закладах, проте, що є найрезультативнішим, не лише міста Києва та області, а й інших регіонів. Цього разу НПП кафедри завітали до майбутніх випускників 28 і 29 шкіл міста Тернополя та кількох середніх навчальних закладів Козівського району.

 

Під час відвідувань абітурієнтам була надана детальна інформація щодо умов вступу до нашої alma mater, напрямів підготовки та спеціальностей, ознайомлено з матеріально-технічною базою навчального закладу, презентувавши відеоролик про НУБіП та гуманітарно-педагогічний факультет.

 

Хотілося б висловити слова подяки адміністрації та педагогам згаданих шкіл за всестороннє сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи, залученні великої кількості 10- та 11-класників та їх батьків до зустрічей з НПП кафедри романо-германських мов і перекладу.

Уляна Жорнокуй,

ст. викл. каф. романо-германських мов і перекладу 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook