Профорієнтаційна робота кафедри романо-германських мов і перекладу триває: гостинна Тернопільщина

25 січня 2016 року
Навчальний корпус №1, ауд. 22

У наш час проблеми та перспективи організації профорієнтаційної роботи вищих навчальних закладів виходять із сучасних потреб вишів. Зважаючи на демографічну кризу, питання формування контингенту студентів факультету повинно знаходиться на постійному контролі у керівництва навчального закладу. Для керівництва НУБіПу загалом та гуманітарно-педагогічного факультету зокрема профорієнтаційна робота є невід’ємною складовою функціонування навчального закладу, що в час вступної кампанії завжди дає свої високі результати.

 

Насамперед, профінформація молоді кафедрою романо-германських мов і перекладу проводиться в середніх загальноосвітніх школах та середніх спеціальних навчальних закладах, проте, що є найрезультативнішим, не лише міста Києва та області, а й інших регіонів. Цього разу НПП кафедри завітали до майбутніх випускників 28 і 29 шкіл міста Тернополя та кількох середніх навчальних закладів Козівського району.

 

Під час відвідувань шкіл абітурієнтам була надана детальна інформація щодо умов вступу до нашої alma mater, напрямів підготовки та спеціальностей, ознайомлено з матеріально-технічною базою навчального закладу, презентувавши відеоролик про НУБіП та гуманітарно-педагогічний факультет.

 

Хотілося б висловити слова подяки адміністрації та педагогам згаданих шкіл за всестороннє сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи, залученні великої кількості 10- та 11-класників та їх батьків до зустрічей з НПП кафедри романо-германських мов і перекладу.

Уляна Жорнокуй,

ст. викл. каф. романо-германських мов і перекладу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook