Кафедра журналістики та мовної комунікації

Запрошуємо до навчання на першому (бакалаврському) рівні за спеціальністю «Журналістика»!

 

          

ЮНИЙ ДРУЖЕ!

Ти вступаєш у самостійне життя, коли світом править інформація, а успіх приходить до тих, хто має знання та креативні здібності. Хочеш бути успішнимобери престижну і надзвичайно цікаву професію журналіста! У нас ти отримаєш ґрунтовну фахову підготовку як журналіст, спроможний на рівних конкурувати у сучасному динамічному медіасередовищі як в Україні, так і за її межами.
Особливо важливо, що ти отримаєш поглиблені спеціальні знання щодо сучасної аграрної індустрії, яка виводить сільське господарство України на позиції світового лідера. А це означає, що тебе чекає велике майбутнє як журналіста, і тільки від тебе залежить твій успіх і твоя перемога у нинішньому конкурентному світі.
У фокусі освітньо-професійної програми – підготовка кваліфікованого журналіста, озброєного не лише загальними фаховими, а й спеціальними знаннями й уміннями, здатного працювати в міжнародному контексті та сприяти формуванню позитивного іміджу держави в міжнародному інформаційному просторі. Ми готуємо фахівців, які розуміються на особливостях сучасних економічних процесів, аграрного дискурсу, загальних проблемах розвитку аграрного сектору та аграрної політики в Україні та світі.
Якісна підготовка фахівців забезпечується завдяки досвідченому професорсько-викладацькому колективу, сучасній матеріально-технічній базі, широкому застосуванню новітніх інформаційних технологій.

Якщо ти енергійний і комунікабельний,

креативний і принциповий, любиш спілкуватися з людьми,

маєш активну громадянську позицію

та готовий наполегливо працювати, щоб підносити імідж України

в міжнародному інформаційному просторі –

ТОДІ ТОБІ ДО НАС!

  До твоїх послуг медіацентр, медіалабораторія, фотостудія, радіо та телестудія "Свій НУБіП". У нас студенти можуть створити власний медіапродукт «пілотний проект», розпочати практичну діяльність уже з першого курсу. Здобувши фахові знання в галузі журналістики, випускники Університету отримують можливість працевлаштування в засобах масової інформації: редакціях газет, журналів, теле- і радіокомпаніях, інтернет-виданнях, пресових та інформаційних агентствах, прес-центрах, службах зв’язків із громадськістю на посадах:
· журналіста
· кореспондента;
· ведучого програми;
· оглядача;
· коментатора;
· редактора.
      Форма навчання: денна.

Термін навчання: денна форма – 4 роки.

Правила прийому на 2023 рік  

 

 

Маєте запитання?
Зателефонуйте! 

Гарант програми — Харченко Світлана Василівна, доктор філологічних наук, доцент, професор кафедри журналістики та мовної комунікації
Тел.: 067-787-68-40

В.о. завідувача кафедри журналістики та мовної комунікації — Навальна Марина Іванівна, доктор філологічних наук, професор
Тел.: 050-410-59-69 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook