Кафедра журналістики та мовної комунікації

Переваги навчання у нас

 

ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ!
 

Ти вже впевнений, що журналістика – твоє покликання, проте ще вагаєшся з  вибором університету.

Можливо, саме ця інформація допоможе тобі зробити вибір.

 

Ознайомся з інформацією,

порівняй з іншими університетами,

зроби правильний вибір!

 

Переваги навчання на спеціальності «Журналістика» 

у НУБіП України 
 
Ти звик навчатися в першій половині дня, а другу – присвячувати саморозвитку, творчості, спорту? Дізнайся розклад занять на факультетах журналістики в інших університетах. У
нас заняття починаються о 8.30. Ти навчатимешся за звичним графіком і матимеш час для самореалізації, творчості, наукової діяльності, активного відпочинку, спілкування. 

 
Ти вважаєш, що всі університети надають студентам право проживати в гуртожитку. Дізнайся, де знаходяться гуртожитки інших університетів, скільки часу і коштів на проїзд забиратиме
в тебе дорога до місця навчання й назад. Ми пишаємося зручним розташуванням студентського кампусу (дістатися до будь-якого навчального корпусу можна пішки) і забезпечимо гуртожитком усіх, хто матиме в цьому потребу.
  

Багато університетів сьогодні пропонують стажування за кордоном. Дізнайся, чи діють ці пропозиції саме для студентів-журналістів і скільки коштує таке стажування. Ми пропонуємо безкоштовне стажування в університетах Польщі, Німеччини, Австрії, Китайської народної республіки за рахунок сторони, що приймає.

 

Можливо, ти вже знаєш про програму, яка дозволяє одночасно навчатися у вітчизняному та закордонному закладі освіти, а по закінченню отримати 2 дипломи. Дізнайся в інших університетах, з якими саме зарубіжними партнерами вони співпрацюють, а також про вартість навчання та проживання в гуртожитку за кордоном. Наш факультет надає можливість навчатися в Поморській академії в Слупську (Польща) та отримати диплом європейського зразка, навіть з іншої спеціальності («Національна безпека», «Міжнародні відносини» тощо).
Для наших студентів вартість навчання в Поморській академії становить 400 € на рік, а проживання в гуртожитку – безкоштовне. Отже, під час навчання ти можеш здобути не один, а два фахи! 
 

Знання іноземної мови є однією із ключових компетентностей людини XXI століття. Ми переконані, що для сучасного журналіста знання однієї іноземної мови вже недостатньо. Тому ти матимеш можливість не лише поглибити знання з іноземної мови, яку вивчав у школі: англійської, німецької, французької, а й почати вивчати інші мови – польську, китайську тощо. Разом із дипломом журналіста бакалаври отримають сертифікат про рівень володіння іноземною мовою.

 

 
Ми впевнені, що людина, яка обирає фах журналіста, є креативною та енергійною особистістю. Дізнайся, як триває студентське життя поза навчанням в інших університетах. Ми ставимо за мету всебічний розвиток творчих здібностей, інтересів, схильностей, індивідуального мислення, формування активної життєвої позиції, підтримування здорового способу життя. До твоїх послуг численні гуртки,спортивні секції, творчі та мистецькі колективи.

 

У світі є лише кілька національних парків, розташованих у межах мегаполісів. Один із них – «Голосіївський», в серці якого і знаходиться наш університет. Мальовнича місцевість, власний Ботанічний сад, затишні зони відпочинку, свіже голосіївське повітря створюють унікальний мікроклімат, якийпозитивно впливає на здоров’я та емоційний стан, дарують відчуття гармонії,надихають на навчання та творчість і є неперевер-
шеними природними локаціями для фото- та відеозйомок. 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook