Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Технологічне обладнання галузі (частина 1) | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Технологічне обладнання галузі (частина 2) | | | |
Технологічне обладнання галузі (частина 1) | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр”. Скорочений термін навчання | | | |
Технологічне обладнання галузі (частина 2) | | | |
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" | | | |
Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Проектування підприємств м’ясопереробної галузі» | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Проектування підприємств з основами САПР | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | | | |
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | | | |
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Основи проектування | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" | | | |
Оптимізація виробничих процесів | 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», ОС Магістр" | | | |
Оптимізація виробничих процесів | 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», ОС Магістр" | | | |
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Основи промислового будівництва | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | | | |
Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” | | | |
Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | | | |
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208 «Агроінженерія» ОС “Бакалавр”. | | | |
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | 229 Громадське здоров’я, ОС “Бакалавр” | | | |
Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я | 229 Громадське здоров’я, ОС “Бакалавр” | | | |
Інформатика та інформаційні технології | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | | | |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | | | |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | | | |
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» ОС “Магістр” | | | |
Експлуатація технологічного обладнання | 181 «Харчові технології», ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», ОС “Магістр” | | | |
Експлуатація технологічного обладнання | 181 «Харчові технології», ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», ОС “Магістр” | | | |
Процеси і апарати харчових виробництв | 015 «Професійна освіта», ОС “Бакалавр” | | | |
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" | | | |
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання | | | |