Робочі програми і Силабуси

Електронні посилання на матеріали кафедри ПіОПП АПК

Робочі програми кафедри ПіОПП АПК 2021-22 н.р.

1. Робоча програма "Процеси і апарати біотехнологічних виробництв" Ступінь вищої освіти Бакалавр. Cпеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія». Освітня програма  «Біотехнології та біоінженерія». 

2Робоча програма "Основи проектування біотехнологічних виробництв" Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія». Освітня програма «Біотехнології та біоінженерія». 

Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
4.  Робоча програма  “Надійність обладнання галузі” Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології»
 
Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології»
 
Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
7. Робоча програма «Основи промислового будівництва у м'ясо-переробній галузі» Ступінь вищої освіти Бакалавр.  Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня прогама «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
8. Робоча програма  «Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі» Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня прогама «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
9.  Робоча програма  «Прикладна механіка»
Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
11. Робоча програма «Прикладна механіка» Ступінь вищої освіти Бакалавр на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст». Спеціальність 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
12.  Робоча програма «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі» Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології».  Скорочений термін навчання. Освітня програма «Харчові технології».
 
13. Робоча програма «Процеси і апарати харчових виробництв» Ступінь вищої освіти  Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Освітня програмам «Харчові технології».
 
14.  Робоча програма "Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів" Ступінь вищої освіти  Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Освітня програмам «Харчові технології».
 
15. Робоча програма «Технологічне обладнання галузі» Ступінь вищої освіти Бакалавр.  Спеціальність 181 «Харчові технології».  Скорочений термін навчання.  Освітня програмам «Харчові технології».
 
16. Робоча програма «Надійність обладнання галузі» Ступінь вищої освіти Бакалавр на базі освітнього ступеня«Молодший спеціаліст». Спеціальність181«Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
17. Робоча програма «Основи промислового будівництва» Ступінь вищої освіти Бакалавр.  Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
18. Робоча програма «Проектування підприємств з основами САПР» Ступінь вищої освіти Бакалавр.  Спеціальність 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
19. Робоча програма "Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі" Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
20. Робоча програма  «Проектування м’ясопереробних підприємств з основами САПР» Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
22.  Робоча програма  «Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі» Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
23. Робоча програма  «Інформатика та інформаційні технології» Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 229 «Громадське здоров’я». Освітня програма «Громадське здоров’я».
 
24. Робоча програма  «Машини і обладнання для переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» Ступінь вищої освіти Бакалавр. Спеціальність 208 «Агроінженерія». Освітня програма «Агроінженерія».
 
25. Робоча програма  «Оптимізація виробничих процесів» Ступінь вищої освіти Магістр. Спеціальність 181 «Харчові технології».  Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».
 
26. Робоча програма  «Експлуатація технологічного обладнання» Ступінь вищої освіти Магістр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
27.  Робоча програма  «Експлуатація технологічного обладнання» Ступінь вищої освіти Магістр. Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів». Галузь знань 18 «Виробництво та технології».
 
28.  Робоча програма  “Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості» Ступінь вищої освіти Магістр.  Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».
 
Ступінь вищої освіти Магістр. Спеціальність 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка». Освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».

 

 СИЛАБУСИ 2021-22 н.р.

 

1. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність 162 – Біотехнології та біоінженерія. Освітня програма «Біотехнології та біоінженерія».

 

2. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Основи проектування»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність 162 – Біотехнології та біоінженерія. Освітня програма «Біотехнології та біоінженерія».
 
3.  СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Інформатика та інформаційні технології»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність 181 Харчові технології .Освітня програма «Харчові технології».
 
4. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Надійність обладнання харчових виробництв»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність 181 Харчові технології. Освітня програма «Харчові технології».
 
5. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Процеси і апарати харчових виробництв»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність 181 «Харчові технології».
 
6. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність 181-"Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
 7. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Основи промислового будівництва у м'ясо-переробній галузі»
Ступінь вищої освіти  - Бакалавр. Спеціальність - 181 "Харчові технології». Освітня програма - «Харчові технології».
 
8.  СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність  - 181 "Харчові технології». Освітня програма - «Харчові технології».
 
9. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Прикладна механіка»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 181 «Харчові технології». Освітня програма – «Харчові технології».
 
10. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Технологічне обладнання галузі»
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 181 «Харчові технології» Освітня программа - «Харчові технології».
 
 
11. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Прикладна механіка» Ступінь вищої освіти – Бакалавр на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст». Спеціальність - 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання. Освітня програма - «Харчові технології».
 
12. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі» Ступінь вищої освіти – Бакалавр на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст». Спеціальність - 181"Харчові технології». Скорочений термін навчання. Освітня програма  - «Харчові технології».
 
13. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Процеси і апарати харчових виробництв» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.
 
14. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання. Освітня програма - «Харчові технології»
 
15. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Технологічне обладнання галузі» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання. Освітня програма - «Харчові технології».
 
16.  СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Надійність обладнання харчових виробництв» Ступінь вищої освіти – Бакалавр на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст». Спеціальність - 181 «Харчові технології».  Скорочений термін навчання.  Освітня програма - «Харчові технології».
 
17. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Основи промислового будівництва» Ступінь вищої освіти – Бакалавр на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст». Спеціальність  - 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Освітня програма - «Харчові технології».
 
18. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Проектування підприємств з основами САПР» Ступінь вищої освіти – Бакалавр на базі освітнього ступеня «Молодший спеціаліст».  Спеціальність – 181 «Харчові технології». Скорочений термін навчання.  Освітня програма  - «Харчові технології».
 
19. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
20. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Проектування  м’ясопереробних підприємств з основами САПР» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність -181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
 
Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність – 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
22. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесіву м’ясопереробній галузі» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність – 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології».
 
23. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Інформатика та інформаційні технології» Ступінь вищої освіти – Бакалавр.  Спеціальність 229 «Громадське здоров’я». Освітня програма «Громадське здоров’я».
 
24. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Машини і обладнання для переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» Ступінь вищої освіти – Бакалавр. Спеціальність - 208 «Агроінженерія». Освітня програма «Агроінженерія».
 
25.  СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Оптимізація виробничих процесів» Ступінь вищої освіти – Магістр. Спеціальність - 181 «Харчові технології». Освітня програма - «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».
 
26.  СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Експлуатація технологічного обладнання» Ступінь вищої освіти – Магістр. Спеціальність – 181 «Харчові технології». Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».
 
Ступінь вищої освіти – Магістр. Спеціальність -181 «Харчові технології». Освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».
 
28. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості» Ступінь вищої освіти – Магістр. Спеціальність - 181 «Харчові технології» Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».
 
29. СИЛАБУС ДИСЦИПЛІНИ «Математичне моделювання систем та процесів» Ступінь вищої освіти – Магістр. Спеціальність - 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка». Освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».
 
 

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ РОЗРБКИ

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook