Електронні ресурси

Електронні посилання на матеріали кафедри ПіОПП АПК

Робочі програми кафедри ПіОПП АПК 2020-21 н.р.

 

          ОС «Бакалавр». Cпеціальність: 181 «Харчові технології»

 

                       ОС «Бакалавр». Cпеціальність: 181 «Харчові технології»
 

         ОС «Магістр». Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Спеціальність: 181 «Харчові технології»

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології»

 

ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології»

 

 ОС «Магістр». Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка». Спеціалізація: Якість, стандартизація та сертифікація.

 

Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології»

 

 Спеціальність: 162 «Біотехнології та біоінженерія». Освітня програма: «Біотехнології та біоінженерія»

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології»

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології»

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Харчові технології»

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Харчові технології»

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: «Харчові технології»

Спеціальність 181 «Харчові технології»

 

ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: "Харчові технології".

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології» Освітня програма: "Харчові технології".

 

 

ОС «Бакалавр». Спеціальність: 208 «Агроінженерія».
 

ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 "Харчові технології».

 

Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м’яса.
 

 Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітня програма: Технології зберігання та переробки водних біоресурсів.

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 208 «Агроінженерія».

ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 «Харчові технології».
 
 

 Спеціальність: 181 «Харчові технології»

 

ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 "Харчові технології». Освітня програма  "Харчові технології" 

 

 ОС «Бакалавр». Спеціальність: 181 "Харчові технології».

  

 

 СИЛАБУСИ 2020-21 н.р.

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ РОЗРБКИ

 

 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook