Співробітники кафедри провели профорієнтаційну роботу для випускників шкіл

4 грудня 2015 року
Житомирська обл.

Викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища проводять профорієнтаційну роботу серед випускників

   4-го грудня 2015 р. завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Войналович О.В. відвідав Коростишівську загально-освітню школу І-ІІІ ступенів № 1 ім. Г.І.Шелушкова (Житомирська обл.), де зустрівся з майбутніми випускниками школи (учнями 11-го класу).
   Було показано презентацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, розказано про спеціальності механіко-технологічний факультет та діяльність кафедри. Особливу увагу було звернено на умови навчання та проживання студентів, їх участь у культурно-масовому та спортивному житті НУБіП України та ін. Випускникам було роздано інформаційні матеріали про університет та механіко-технологічний факультет, календарики з емблемою та контактними телефонами НУБіП України.

   Учні із зацікавленістю сприйняли інформацію про особливості навчання в університеті, ставили запитання про умови вступу до НУБіП України, зокрема про кількість бюджетних місць та їх відсоток у загальному обсязі вступників 2016 р. Пожвавлення викликала інформація про визнання дипломів, виданих у НУБіП України, за кордоном та можливість проходження студентами практики у відомих європейських університетах та в аграрних підприємствах.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook