Попередній захист магістерських робіт на кафедрі кормовиробництва, меліорації і метеорології

1 грудня 2015 року

     30 листопада на засіданні кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології відбувся попередній захист магістерських робіт денної форми навчання. Двоє майбутніх випускників кафедри, а саме Максим Квітко та Анастасія Нетреба, представили свої наукові дослідження.
На вимогу комісії, що складалась з викладачів кафедри, у студентів були готові всі матеріали випускних кваліфікаційних робіт – оформленні роботи та отримані підписи консультантів з економічної частини та охорони праці.
        Завідувач кафедри професор Демидась Г.І. звернув увагу на вимоги щодо написання магістерських робіт та формулювання актуальності роботи, новизни, мети і завдань дослідження, висновків роботи та їх відповідності поставленим завданням.

     Доцент Ковбасюк П.У. відмітив, що при підготовці робіт студенти оволоділи практичними навичками наукової роботи, методами та інструментами досліджень, ознайомилися із сучасними вимогами до науково-дослідних робіт.

      Доповіді студентів супроводжувалися презентаціями, а їх обговорення перетворювалося на жваву дискусію, у якій взяли участь не лише наукові керівники та викладачі кафедри але й самі студенти. Захисти пройшли на належному рівні, що було відзначено членами комісії. До захисту магістерських робіт ще є кілька днів і є час покращити свої доповіді, презентації, а також врахувати зауваження викладачів та усунути виявленні недоліки.

Скриник Олеся
доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook