«МІЙ ВИБІР – моя дорога, НУБіП України – моя перемога!»

28 листопада 2015 року
Навчальний корпус №15, ауд. 231

 Значну роль у профорієнтаційній діяльності відіграють Дні відкритих дверей, коли старшокласники та їх батьки мають можливість зануритися в атмосферу вищого навчального закладу. Інтер’єр адміністративних приміщень відіграє не останню роль у створенні образу ВНЗ, відображає стан розвитку окремих напрямів його діяльності, дає змогу познайомити відвідувачів із ключовими принципами, звичаями, традиціями закладу.

Цьогоріч НУБіП вкотре гостинно приймав старшокласників як київських, так і не місцевих шкіл. Окрім, привітання ректора С.М.Ніколаєнка, декана гуманітарно-педагогічного факультету В.Д.Шинкарука та завідувачів випускових кафедр, виступила й замісник голови студради університету М.Щербина, що дало змогу студентам побачити дві сторони навчання в нашому закладі – безпосередньо навчальну й дозвіллєву.

 

Під час проведення Дня відкритих дверей майбутні абітурієнти змогли:

·         познайомитись та поспілкуватися безпосередньо з деканом гуманітарно-педагогічного факультету В.Д.Шинкаруком та його заступниками, завідувачами кафедр, членами приймальної комісії, викладачами та студентами університету;
·         отримати вичерпну інформацію щодо напрямів та спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в НУБіП;
·         дізнатися про особливості навчального процесу та культурне дозвілля студентів, студентську раду;
·         взяти участь в екскурсії університетом, його аудиторіях, лабораторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках, їдальнях;
·         переглянути захоплюючий відеоролик про університет та факультет; 
·         переконатися, що навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України приносить студентам задоволення та гарантує успішне кар’єрне зростання.

 

Після усіх заходів, запланованих на День відкритих дверей, переконані ніхто із майбутніх випускників не залишився байдужим. Тому знайте: студентсько-викладацька сімя НУБіП буде рада, якщо ТВІЙ вибір буде пов'язаний із навчанням саме в цьому закладі!!!

У.В.Жорнокуй, 

ст.викл. кафедри романо-германських мов і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook