Кафедра глобальної економіки виступила співорганізатором круглого столу «Земельна реформа в Україні: суспільно-політичні та економічні очікування».

23 листопада 2015 року
НУБіП України

19 листопада, за участю кафедри глобальної економіки, було організовано круглий стіл «Земельна реформа в Україні: суспільно-політичні та економічні очікування», обговорення, на якому присвячувалося питанню про ринок сільськогосподарських земель. Секретарями секції «Про зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення в Україні: соціально-економічні наслідки для груп інтересів» стали Герасименко Н.А., к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки і Тужик К.Л., асистент кафедри глобальної економіки.

 


Про теоретико-методологічні засади оцінки наслідків прийняття агрополітичних рішень розглянув д.е.н., професор, Кваша С.М. Професор Анатолій Діброва представив результати опитування студентів щодо їх ставлення до земельної реформи та соціально-економічні наслідки від продажу власникам земельних паїв.

 

  

Активну участь у обговоренні взяли завідувач кафедри глобальної економіки Наталія Вдовенко з доповіддю «Зарубіжний досвід купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення» і к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки Кірейцева О.В. «Регулювання земельного ринку Франції».


Тужик К.Л.,

асистент кафедри глобальної економіки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook