Натхнення подолом (профорієнтація у с/ш №156 м. Києва)

21 листопада 2015 року

 

     17 листопада 2015 р. викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей К.Г. Якушко ще зранку отримала щире invitation відвідати старовинну школу №186 Подільського району столиці.

     Завуч з виховної роботи оперативно віднайшла клас та можливість провести профорієнтаційну співбесіду, почувши про те, що заклад державний, відомий та має сучасні перспективи. 

     Відчуваючи справжнє натхнення Подолом як привітним районом Києва, у доброзичливій атмосфері К.Г.Якушко розповіла учням 11-го класу про багатогранність спеціалізації НУБіП та цікавих моментах з історії НУБІП, Зокрема, викладач кафедри англійської мови згадала про те, що ще Г.Сковорода відвідував монастир неподалік нашої мальовничої місцевості, що ще Д.Менделєєв приймав іспити у наших перших агрономів. Також школярам було цікаво почути про те, що на університетському стадіоні у юні роки тренувався В.Лобановський (coach of ф/к «Динамо-Київ»), а певні навчальні корпуси внесені до реєстру пам’яток архітектури ЮНЕСКО тощо.

     Більшість часу профорієнтації було присвячено розповіді про важливість знання іноземної мови для вступу до університету, про перспективність гуманітарно-педагогічної вищої освіти та показу відеоролика про наш факультет потенційним студентам-філологам та соціальним педагогам.

     Одинадцятикласники с/ш № 186 на чолі з класним керівником виявили зацікавленість побаченим та почутим та висловили бажання прийти на День відкритих дверей до нашого закладу 28 листопада.

     До нових зустрічей, Подоле, без якого неможливий Київ!

 Представник гуманітарно- педагогічного факультету, 

викл. кафедри ангійської мови для 
технічних та агробіологічних спеціальностей
К. Г. Якушко

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook