Реалізація солоної продукції ННВЛ з переробки плодів і овочів кафедри

20 листопада 2015 року

        ННВЛ з переробки плодів і овочів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Б.В. Лесика продовжує реалізацію солоної продукції за адресою: навчальний корпус №4 аудиторія 4.

         Вартість: огірки солоні (без банки) - 26 грн.

                         огірки солоні (з банкою) - 37 грн.

                         помідори солоні (без банки) - 35 грн.

                         помідори солоні (з банкою) - 46 грн.

         За додатковою інформацією звертатися за тел.: 527-81-93.

 

                        

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook