Засідання науково-технічної ради секції техніки

20 листопада 2015 року
ауд. 208, навчальний корпус 11, початок о 11:00 год

 

 

Відбудеться засідання науково-технічної ради секції техніки

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Розгляд розгляд дисертації Лимаря Петра Володимировича на тему: «Оптимізація режимів руху вантажопідйомних машин на складах лісоматеріалів», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.05 – піднімально-транспортні машини.
2. Розгляд розгляд дисертації Ляшко Анастасія Петрівна на тему: «Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів молотильно-сепаруючого пристрою тангенціального типу зернозбирального комбайна», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва.
3. Розгляд розгляд дисертації Медведського Олександра Васильовича на тему: «Інтенсифікація процесу та удосконалення засобів доїння корів в умовах фермерського виробництва», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва.
4. Розгляд і затвердження тем дисертаційних робіт аспірантів та здобувачів НУБіП України на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора технічних наук.
5. Різне.

 

 

 

 

Голова НТР,
доктор технічних наук,

професор                                                                             Войтюк В.Д.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook