Новий навчальний посібник

12 листопада 2015 року

        Колективом авторів за участі завідувача кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика проф. Подпрятова Г.І. видано навчальний посібник «Способи та технічне забезпечення зберігання плодоовочевої продукції».
        У навчальному посібнику узагальнено матеріали різних авторів і власні дослідження в галузі зберігання плодоовочевої та іншої рослинної продукції у свіжому вигляді та за допомогою різних технологічних прийомів, які забезпечують тривале збереження їі якості та товарного вигляду, що відповідає тематичному напрямку Шостої рамкової програми Європейського союзу «Якість і безпека продуктів харчування».
        Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів освіти 3-4 рівнів акредитації, які навчаються за освітньо - професійним напрямом підготовки «Агрономія» зі спеціальностей «Агрономія» 8.130102, «Плодоовочівництво і виноградарство» 8.130103, «Агрохімія і ґрунтознавство» 8.130101, «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» 8.130108.
        Навчальний посібник може бути корисним для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за фахом «Технологія зберігання й консервування плодів та овочів», «Холодильні машини й установки» та ін., а також для інженерно-технологічних працівників і фахівців, що працюють в галузі зберігання й транспортування плодоовчевих вантажів.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook