Відвідуємо виставки

13 листопада 2015, 23:25

       Основною метою виховної роботи на кафедрі англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей є підвищення мотивації студентів щодо вивчення іноземних мов та сприяння в такий спосіб формуванню іншомовної комунікативної компетенції й професійному становленню, що, безперечно, допоможе майбутнім фахівцям аграрного профілю посісти гідне місце у дедалі все більше глобалізованому світі. Одним із шляхів реалізації цієї мети є відвідування щорічної освітньої виставки «Education Abroad». Цього року до цієї події долучилися студенти агробіологічного та факультету землевпорядкування разом зі старшим викладачем кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей, к.філол.н. Дем’яновою Ю.О.

Студенти отримали інформацію щодо продовження освіти за обраним фахом за кордоном, можливостей вивчення англійської мови, підготовки до складання міжнародних іспитів (IELTS, TOEFL та ін.) та отримання індивідуальних стипендій в рамках програми ЄС Еразмус+. На виставці були представлені навчальні заклади Великобританії, Німеччини, Канади, Кіпру, Швейцарії, Австрії, Чехії, Ізраїлю, Греції, Польщі, США, Туреччини та інших країн, тож студенти могли ознайомитися з особливостями освітніх систем цих країн, поспілкуватися з представниками вищих навчальних закладів. Атмосфера співпраці, співтворчості та перспектив академічних можливостей, яка панувала на виставці, переконувала усіх присутніх в реальності та ефективності процесу інтеграції української вищої школи до загальноєвропейського та загальносвітового освітньо-наукового простору.

Переконані, що такі заходи є вкрай необхідними, адже орієнтують майбутніх фахівців щодо можливостей реалізації принципу освіти впродовж життя та формують потребу в постійному вдосконаленні професійної майстерності.

 

к.філол.н. Дем’янова Ю.О

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook