“Дебют першокурсника” — тепле свято посеред холодних осінніх буднів

6 листопада 2015, 20:39
Факультет ветеринарної медицини, ауд. 412

Вже понад 10 років на факультеті ветеринарної медицини є гарна традиція проводити свято “Дебют першокурсника”, яке цього року відзначали 4 листопада. Підготовка до свята тривала більше місяця, що дало можливість студенським групам здружитись, показати свої таланти та краще пізнати один одного. Велику увагу підготовці свята приділяв деканат факультету, студенська організація та наставники академічних груп. В період піготовки майже кожного дня по закінченню занять у 12 навчальному корпусі з різних кутків доносилась музика, а співи та танці студентів першого курсу можна було зустріти навіть на коридорах факультету. В день свята 412 лекційна аудиторія перетворилась на зал культури та мистецтва, наповнилась атмосферою переживань та надій на перемогу.

“Дебют першокурсника” у цьому році  проходив у стилі Halloween. Зал був переповненим і всі з нетерпінням чекали наших дебютантів. Напередодні групи провили жеребкування і ніхто з присутніх не знав, яка група розпочне свято. Вечір відкривали чарівні ведучі, студенти-магістри факультету ветеринарної медицини Волошина Юлія та Мурашко Роман.

Судили їх суворі, але справедливі журі. Студентська організація підготувала для першокурсників флешмоб, після чого всі 9 груп І курсу по черзі відповідно до жеребкування показали свої номери. Перше — це визитівка групи, потім — танцювальний, вокальний та театральний номери. Показуючи свої таланти, наші першокурсники підняли настрій усім присутнім та викликали масу позитивних емоцій.

Переможцями стали всі. Кожна група нагороджена відповідним дипломом за номінацію та цукерками, а три найкращі групи, які визначили журі конкурсу, отримали від організаторів торти. Отже, місця розподілилися наступним чином: ІІІ місце – група під номером 5, ІІ місце – 4 група і переможцями цього року стала група № 7! Тож вітаємо переможців та бажаємо їм натхнення та подальших успіхів!

Дякуємо усім присутнім за підтримку та дружню атмосферу, а організаторам за таке чудове свято посеред холодних осінніх буднів. З нетерпінням будемо чекати нових студентів, щоб з ними творити нове свято “Дебют першокурсника -2016”.

 

Студентська організація  ФВМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook