Підсумки засідання наукової ради від 4 листопада 2015 року.

5 листопада 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

ПРОТОКОЛ  №11

засідання наукової ради НДІ економіки і менеджменту

04 листопада 2015 р.

Членів ради – 23 осіб.

Присутні –  19 осіб

 

Порядок денний:

 

1. Слухали: Про основні напрями діяльності НДІ економіки і менеджменту на найближчу перспективу.

 

2. Слухали: Звіт докторанта кафедри економічної теорії третього року підготовки Байдали Вікторії Володимирівни про хід виконання індивідуального плану. Науковий консультант д.е.н., професор Талавиря Микола Петрович. (підстава: витяг з протоколу №4 засідання кафедри економічної теорії  від 03 листопада 2015 р.).

 

3. Слухали: Про рекомендацію до друку монографії «Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств в умовах їх інноваційного розвитку», підготовлену д.е.н., професором Гудзинським О.Д. та к.е.н. Драмарецькою К.П.

Рецензенти: д.е.н., проф. Єрмаков О.Ю., д.е.н., проф. Гудзь О.Є. (підстава: витяг з протоколу №5 засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського від 07 жовтня 2015 р.).

 

4. Слухали: Про рекомендацію до друку монографії «Формування системи управління якістю у сільськогосподарських підприємствах», підготовлену к.е.н., проф.  Балановською Т.І. та к.е.н. Борецькою З.П.

Рецензенти: д.е.н., проф. Єрмаков О.Ю., д.е.н., проф. Гудзь О.Є. (підстава: витяг з протоколу №5 засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського від 07 жовтня 2015 р.).

 

5. Слухали: Про рекомендацію до друку монографії «Ринок ріпаку: економічні та біоенергетичні перспективи», підготовлену к.е.н., доцентом Кузьменко С.В., к.е.н., доцентом Передерій Н.О.

Рецензенти: д.е.н. Буряк Р.І., д.е.н., проф.  Охріменко І.В. (підстава: витяг з протоколу №3 засідання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності від 13 жовтня 2015 р.).

 

6. Слухали: Про рекомендацію до друку монографії «Ринок зерна в Україні: сучасні тенденції та перспективи розвитку», підготовлену к.е.н., доцентом Костюк О.Д. та Остапчуком І.А.

Рецензенти: д.е.н. проф. Галушко В.П., д.е.н., проф.  Охріменко І.В. (підстава: витяг з протоколу №3 засідання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності від 13 жовтня 2015 р.).

 

7. Слухали: Про рекомендацію до друку монографії «Біржова торгівля товарними деривативами: світовий досвід та перспективи розвитку в Україні» підготовлену к.е.н., проф.  Солодким М.О. та к.е.н. доцентом Яворською В.О.

Рецензенти: д.е.н. проф. Шпичак О.М., д.е.н., проф.  Охріменко І.В. (підстава: витяг з протоколу №2 засідання кафедри біржової діяльності від 16 вересня 2015 р.).

 

8. Слухали: про висунення д.е.н., професора, професора кафедри економіки праці та розвитку сільських територій Шкільова Олександра Васильовича на здобуття довічної Державної стипендії Президента України в галузі освіти 2015 р. (підстава: витяг з протоколу №2 засідання кафедри економіки праці та розвитку сільських територій від 20 жовтня 2015 р.).

 

9. Слухали: Про затвердження теми дисертаційної роботи аспірантці кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Цимбалюк Каталін Анатоліївні:  «Розвиток соціально-етичного маркетингу виноградарсько-виноробних підприємств» (спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).  Науковий керівник д.е.н., професор Ларіна Я.С.  (підстава: витяг із протоколу №2 засідання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі від 20 жовтня 2015 р.).

 

10. Слухали: Про затвердження теми дисертаційної роботи аспіранту кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Сліпченку Андрію Андрійовичу: «Управління виробничо-збутовою діяльністю підприємств галузі бджільництва» (спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).  Науковий керівник д.е.н., доцент Буряк Р.І. (підстава: витяг із протоколу №3 засідання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі від 3 листопада 2015 р.).

 

11. Слухали: Про затвердження теми дисертаційної роботи аспіранту кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Остапчуку Ігорю Анатолійовичу:  «Формування та стратегія розвитку агропідприємства в умовах глобалізації світової економіки» (спеціальність 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).  Науковий керівник д.е.н., професор Галушко В.П.

 

12. Слухали: про відрахування із аспірантури аспірантки кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності  заочної форми другого року навчання Сидорчук Тетяну Миколаївну.. (підстава: витяг із протоколу №3 засідання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності від 13 жовтня 2015 р.)

 

13. Слухали: Про призначення рецензентів по дисертації  Зоргач Альони Миколаївни  на тему: «Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю сільськогосподарських підприємств» подану на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Науковий керівник – д.е.н., проф. Гудзинський О.Д. (підстава: заява здобувача).

 

14. Слухали: Розгляд дисертаційної роботи Коваль Олени Миколаївни на тему: «Відтворення ресурсного потенціалу аграрного сектора економіки» подану на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка і управління національним господарством.

Науковий консультант – проф. Шкільов О.В.

Рецензенти: д.е.н. Діброва А.Д., д.е.н. Вдовенко Н.М., д.е.н. Збарський В.К.

 

15. Слухали: Розгляд дисертаційної роботи Ільчак Ольги Вікторівни на тему: «Бухгалтерський облік і контроль земельних ресурсів сільського господарства» подану на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності).

Науковий керівник – д.е.н. Камінська Т.Г.

Рецензенти:  д.е.н. Жук В.М., д.е.н. Сук Л.К.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook