«Міс та Містер БАТК» – щорічне свято краси!

29 жовтня 2015 року
    29 жовтня у коледжі відбулось найочікуваніше, найулюбленіше студентське свято «Міс та Містер БАТК – 2015».
   Для того, щоб якнайкраще підготуватися до конкурсу у коледжі проводяться репетиції. Дівчата-красуні готуються до дефіле, танцювальних номерів, вчать вальсувати своїх партнерів, підбирають плаття. Організатори, тим часом, обмірковують завдання для учасниць, запрошують гостей, актова зала перетворюється на подіум.
   У конкурсі приймали участь три дівчини та три хлопці.
   Жоден конкурс не відбувається без журі, за оцінками яких визначаються переможці у номінаціях, а також учасниці, які отримують звання «Віце-міс та Віце-містер» та «Міс та Містер БАТК».
Роботи для журі було достатньо. Оцінювалися не лише дефіле, але й танцювальні номери, кумедні завдання, відповіді на неочікувані запитання, а також один із найцікавіших конкурсів – конкурс талантів «Мій талант».
   Конкурс завершився врученням нагород і оголошенням титулів. Титул «ІІ Віце-Міс» отримала Стрілка Тетяна, «І Віце-Міс» стала Ройлян Христина, «Міс БАТК» – Софія Зайчук. Титул «ІІ Віце-Містер» отримав Володимир Рега, «І Віце-Містер» став Олександр Копча, «Містер БАТК» – Владислав Дацула.
Свято не могло б відбутися без організаторів студентської ради, які взяли на себе відповідальність вирішити організаційні питання, проводити репетиції, укласти сценарій, запросити гостей.
 
Слово організаторам:
   «Свято «Міс та Містер коледж» завжди було найочікуванішою подією навчального року. Для нас було великою відповідальністю проводити це свято, тому що ми хотіли, щоб цей день запам’ятався учасницям на все життя і залишився у серці кожного глядача. Ми досі згадуємо ті веселі дні підготовки до конкурсу, сімейну атмосферу серед усього організаційного колективу і, хоча це було досить важко, ми із задоволенням пройшли б через це знову. Надіємося, що наступного року свято викличе в нас ті ж емоції, що й тепер!».
 
   Чекатимемо на свято краси у нашому коледжі наступного року, тим більше, що воно стало традиційним.

Голова студентської ради

Оксана Дадерко 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook