Екскурсія до Львова

3 листопада 2015 року
Відокремлений підрозділ НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової»

Львів по праву вважають культурною столицею України. Різноманітність культур, розмаїття стилів, які тісно переплелися в архітектурі столиці Галичини, і до сьогодні визначають обличчя цього давнього і неповторного міста. Різні епохи, різні влади залишили свій слід в історії Львова. Тож недаремно історичний центр міста Лева внесено до переліку світової культурної спадщини ЮНЕСКО.

Доторкнутися до багатовікової історії Львова, відчути серцем і душею його велич та красу отримали змогу студенти груп Р-21, О-21, Е-21 та №1 разом з викладачами Баранчук В.С. та Шимком В.М.

В ході екскурсії студенти здійснили пішохідну прогулянку історичним центром Львова, милувалися неповторними архітектурними ансамблями Театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, міської Ратуші, Домініканського собору, площі Ринок та інших пам’яток столиці Західної України, мали змогу поласувати смачною львівською кавою та неперевершеним львівським шоколадом, побувати у славнозвісній «Криївці», подивитися на Львів з висоти пташиного польоту на оглядових майданчиках міської Ратуші та гори Високий Замок.

Студенти залишилися задоволеними мандрівкою, адже неможливо побувати в Львові і не закохатися в нього.

Шимко В.М., Баранчук В.С., викладачі


 

  

  

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook