30 жовтня на факультеті ветеринарної медицини відбулась зустріч з волонтером зони АТО

30 жовтня 2015, 21:20

На факультеті ветеринарної медицини відбулась зустріч з членом правління Запорізької обласної організації Національної Спілки журналістів України, власним кореспондентом газети «Урядовий Кур’єр» в Запорізький області, волонтером зони АТО – Зворигіною Наталією Георгіївною. 
 

Під час цієї зустрічі Наталія Григорівна розповідала про життя бійців на війні, поділилась фотографіями, розповідала багато героїчних історій. Зокрема, про те, що наші бійці тримаються завдяки підтримці волонтерів та небайдужих людей. 

 

На підтримку бійцям АТО на ветеринарному факультеті на чолі з Засєкіним Д.А. та головою Ради молодих вчених Друзь Н.В. було організовано збір макулатури. До збору активно долучились всі кафедри. Від зібраної макулатури виручили 3300 гривень. Одночасно з цією акцією пройшла і акція по збору коштів на допомогу бійцям АТО, на якій назбирали суму у 1266 гривень. На отримані кошти закупили необхідні ліки для допомоги, та передали за допомогою волонтера Зверигіної Н. Г. на потреби бійців.
Факультет й надалі планує проводити подібні акції та підтримувати наших бійців. Зокрема, Засєкін Д. А. закликає й інші факультети долучитись до такої акції по зборах коштів.

 

Голова Ради аспірантів ФВМ Середа О.

Член Ради аспірантів ФВМ Бокотько Р.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook