Участь в заході Німецько-українського діалогу

30 жовтня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

28 жовтня 2015 року директор НДІ економіки і менеджменту Талавиря М. П. разом із доктором економічних наук, професором кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Збарським В.К., відвідали захід Німецько-українського діалогу на тему

«Сімейне фермерське господарство, як важлива складова сталого розвитку

сільських територій – німецький досвід».

Даний захід відбувся на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» в рамках виставки «ІнтерАгро Комплекс» (м. Київ, вул. Салютна 2Б).

На даному заході прозвучало багато доповідей, але найбільш вагомими можна відзначити:

1.     Володимир Лапа, Заступник Міністерства агарної політики та продовольства України – Сімейне фермерське господарство на шляху до державного визнання та супроводження.

2.     Іван Томич, Президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України – Вимоги до державної підтримки для розвитку сімейного фермерського господарства.

3.     Вадим Івченко, Заступник Голови комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин – Законодавчі ініціативи для підтримки розвитку сімейних фермерських господарств.

4.     Др. Пауль Армбрустер, експерт – Значення громадського самоуправління для ефективного розвитку сімейних фермерських господарств.

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook