Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства прийняли участь у VI- ій Всесвітній конференції з природних пожеж (IWFC) , м. Пьйонгчанг, Республіка Корея

16 жовтня 2015 року
м. Пьйонгчанг, Республіка Корея

Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства прийняли участь у VI- ій Всесвітній конференції з природних пожеж (IWFC) , м. Пьйонгчанг, Республіка Корея

Проф. кафедри лісівництва та завідувач лабораторії лісової пірології Зібцев С.В. разом із аспірантом кафедри Гуменюком В.В. прийняли активну участь у VI-ій Всесвітній конференції з природних пожеж, яка відбулася 12-16 жовтня 2015 р. у м. Пьенгчанг, Республіка Корея (https://en.wildfire2015.kr).

На конференції проф. Зібцев С.В. був запрошений головувати на засіданні, а також представив три доповіді: на регіональній сесії присвяченій Східній Європі, сесії ЮНЕСКО та сесії «Природні пожежі та екосистеми». Наукова робота представника молодого покоління науковців ННІ ЛіСПГ Гуменюка Василя була відзначена нагородою з поміж 100 робіт аспірантів з усього світу і спеціальним грантом Лісової Служби Кореї для участі у сесії молодих науковців.

Конференція проходила під егідою Міжнародної стратегії ООН зі зменшення катастроф (UNISDR) та Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (UN FAO). У конференції взяли участь представники 73 країн в тому числі і України. На конференції було обговорені глобальні та регіональні проблеми лісових пожеж у минулому, статус і досягнення сучасної пожежної науки та управління пожежами і в майбутньому. Наступна конференція відбудеться через 4 роки у Бразилії.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook