Економічний факультет

Навчальна робота

На факультеті працює 32 викладача, серед яких 6 докторів наук, професорів, 27 кандидатів наук, доцентів. У навчальному процесі беруть участь і спеціалісти-практики, які працюють у передових господарствах АПК Криму і філіалах кафедр факультету.

Для підготовки спеціалістів факультет володіє необхідною матеріально-технічною базою, яка дозволяє проводити навчальний процес на високому рівні. При проведенні навчальних практик широко використовуються виробничі підрозділи навчально-дослідного господарства «Комунар» НУБіП України, де студенти отримують практичні навички під керівництвом висококваліфікованих спеціалістів і майстрів-практиків у відповідних галузях. Для проведення виробничих практик, передбачених навчальним процесом, широко використовуються передові підприємства АПК різних організаційно-правових форм, організації різних форм власності як АРК, так і інших регіонів України.

ПФ «КАТУ» НУБіП України має достатню кількість навчальної і науково-методичної літератури для підготовки спеціалістів економічного профілю, яка є як у бібліотеці університету, так і на кафедрах факультету. Більш того, викладацький склад факультету веде постійну роботу по підготовці і виданню навчальних і методичних посібників з дисциплін, які викладаються, що дозволяє вести підготовку майбутніх спеціалістів.

У вільний час студенти факультету беруть активну участь у 5 гуртках художньої самодіяльності, які працюють у Палаці студентів, 11 спортивних секціях, організовують під керівництвом наставників вечори відпочинку.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook