Дні науки на факультеті ветеринарної медицини

1 жовтня 2015, 13:32
Факультет ветеринарної медицини

29 вересня факультет ветеринарної медицини відкрив двері для науковців вищих навчальних закладів України та науково-дослідних установ, які приїхали прийняти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "ІННОВАЦІЇ У ВЕТЕРИНАРНУ ОСВІТУ ТА НАУКУ ХХІ СТОЛІТТЯ", присвяченій 95-річчю заснування ветеринарного інституту. Конференція триватиме до 2 жовтня.

Пленарне засідання конференції відкрив декан факультету ветеринарної медицини Микола Іванович Цвіліховський, який коротко окреслив етапи становлення факультету та визначив напрями його подальшої діяльності.

Привітати викладацький склад та студентів факультету прийшли ректор університету професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович, декани факультетів ветеринарної медицини вищих аграрних закладів нашої держави, представники Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, начальники обласних управлінь ветеринарної медицини та інші високоповажні гості.

На пленарному засіданні з цікавими та актуальними доповідями виступили професори Цвіліховський М.І., Мазуркевич А.Й., Любецький В.Й., Якубчак О.М., Костюк В.К.,  доцент Галат М.В.

Після пленарного засідання учасники конференції розійшлися працювати по секціях, яких було п'ять: Секція 1 – МЕТОДОЛОГІЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ФУНДАМЕНТАЛЬНОГО І КЛІНІЧНОГО ЦИКЛІВ У ВУЗАХ ІІІ-ІV РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ, Секція 2 – ДОСЯГНЕННЯ НАУКИ ТА ОСВІТИ У РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ВЕТЕРИНАРНОЇ ПАТОЛОГІЇ УКРАЇНИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ, Секція 3 – АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ ТА ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН, Секція 4 – ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН, ЯКОСТІ І БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, Секція 5 – СУЧАСНІ АНАЛІТИЧНІ МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ СИРОВИНИ І ПРОДОВОЛЬСТВА.

В рамках вищеназваної конференції також проходить НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ФІЗІОЛОГІЇ І ПАТОЛОГІЇ ТВАРИН» (З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ), присвячена 75-річчю доктора ветеринарнох наук, професора Мазуркевича Анатолія Йосиповича.

Бажаємо учасникам конференцій плідної праці та наснаги!

Колектив кафедри фізіології, патофізіології

та імунології тварин

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook