VI Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями»

29 вересня 2015 року

У Києві 16-18 вересня 2015 року  відбулася VI Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями», організована асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та агенцією AgriEvent спільно з Лейбніц Інститутом аграрного розвитку країн з перехідною економікою (IAMO) та Східним комітетом німецької економіки (OA).

 

 

Головною метою заходу стало обговорення основних аспектів та проблем управління аграрним бізнесом та перспективи ефективного управління агрокомпаніями. У роботі конференції взяли участь понад 300 представників провідних аграрних компаній з України, країн СНД та Європи, міжнародних організацій та наукових установ.
Захід проходив у три етапи: науковий день, бізнес-день та бізнес-тур.

 

 

Науковий день зібрав провідних науковців та представників освіти аграрного сектору з усього світу, що мали можливість поділилися своїми останніми напрацюваннями та обговорити їх у колі колег. Зокрема, серед виступаючих були науковці з Німеччини, Аргентини, Франції, Нідерландів. На конференції виступав Дмитро Ромець, докторант Технічного університету Мюнхен, науковий співробітник наукового центру Штраубінг, Університету прикладних наук Вайєнштефан-Трісдорф, Німеччина, який свого часу закінчиа навчання у НУБіП України. Одним з відкриваючих наукового дня конференції був співробітник кафедри глобальної економіки академік НААН Кваша С.М., також у конференції приймали участь науково-педагогічні працівники кафедри глобальної економіки д.е.н. Діброва А.Д., к.е.н. Жемойда О.В. та к.е.н. Кірейцева О.В.

 

Катерина Вдовенко,

лаборант кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook