Гуманітарії відсвяткували День першокурсника

28 вересня 2015 року

Студентське життя – це вир неймовірних пригод та переживань. Коли вперше переступаєш поріг нової Alma Mater, серце кожного переповнюється переживаннями. Проте після першого дня, проведеного в колі нової студентської родини, життя набуває яскравих фарб. 

Як змінились будні дні студентів першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету, після вступу до омріяного вищого навчального закладу, було продемонстровано підчас святкування Дня першокурсника. На урочисте дійство були запрошені усі бажаючі провести час у дружній атмосфері.

Глядачам представили дві групи соціальних педагогів та філологів. Кожен з першокурсників продемонстрував свої таланти та представив групу. Серед студентів не знайшлося тих, хто б не хотів проявити себе під час святкування.

Номери кожної з груп відрізнялися своєю особливістю. Соціальні педагоги виявилися як ліричними особистостями, так і молоддю з гарним гумором. Пісні у їхньому виконанні не залишили нікого байдужого серед гостей.

Проте й філологи показали себе талановитими та енергійними. Запальні танці викликали вир бурхливих оплесків, а мелодії чарівних голосів дійшли аж до самих сердець глядачів.

     

Варто зазначити, що саме завдяки голові студентської організації Роману Завгородньому було організоване та проведене це дивовижне дійство. Згуртувавши навколо себе молоді таланти гуманітарно-педагогічного факультету, він зміг з’єднати в єдине ціле дух кожної групи. 

На душевній ноті свято підійшло до кінця та усі гості та першокурсники, заради яких організували дійство, були безмежно щасливі. А на згадку про цей день залишились фотографії, які зігріватимуть душу та зберігатимуться в пам’яті.

Наталія Кравчук, 
студентка першого курсу

гуманітарно-педагогічного факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook