Сторінками історії Альма-Матер

25 вересня 2015 року
Відокремлений підрозділ НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової»

Наша історія – це наше коріння. У цьому корінні знаходиться наша пам’ять. І ми сильні своєю пам’яттю, своєю історією, тому не випадково перше знайомство з навчальним закладом відбувається у стінах музею.

Протягом вересня студенти першого курсу відвідали музей історії Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової, прослухали тематичну екскурсію «Від сільськогосподарської школи до сучасності», переглянули експонати, фото, архівні матеріали різних періодів існування своєї Альма-матер. Зацікавила молодь експозиція із робіт, виготовлених руками студентів.

Також майбутні спеціалісти мали змогу ознайомитися із сучасною базою коледжу: побували в обладнаних кабінетах, де використовуються демонстраційні телевізори, відеомагнітофони, мультимедійні пристрої, в лабораторіях, комп’ютерних класах, бібліотеці з читальною залою. Відвідали спортивно-оздоровчий комплекс, який включає спортзалу, спортивні споруди, тенісний корт, стадіон, волейбольний та баскетбольний майданчики, тренажерні зали з обладнанням.

Всі отримали задоволення від екскурсії.

  

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook