28.09.2015 року відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

28 вересня 2015 року
механіко-технологічний факультет

28.09.2015 року в ауд. 363, корп. №11 о 14 год.

відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України

 

Порядок денний:

 

1.   Готовність до проведення XVI Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвяченої 115 річниці від дня народження академіка П.М. Василенка. Доповідають: директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК д.т.н., проф. Войтюк В.Д., та заступник декана механіко-технологічного факультету з наукової роботи к.т.н., доц. Роговський І.Л.

2.   Про затвердження плану роботи вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України на 2015/2016 навчальний рік. Доповідає голова вченої ради, декан механіко-технологічного факультету професор Михайлович Я.М.

3.   Про підготовку водіїв категорії «В» і «С» у 2015/2016 навчальному році автошколою університету. Доповідають: в.о. завідувача кафедри транспортних технологій та засобів АПК к.т.н., доц. Козупиця С.І. та завідувач автошколи Гукай В.І.

4.   Про підготовку до проведення ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування». Доповідає голова ради молодих вчених НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК к.т.н., доц. Броварець О.О.

5.   Про підготовку аспірантів на механіко-технологічному факультеті. Доповідають: директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК д.т.н., проф. Войтюк В.Д., заступник декана механіко-технологічного факультету з наукової роботи к.т.н., доц. Роговський І.Л., завідувач кафедри транспортних технологій та засобів АПК к.т.н., доц.  Козупиця С.І., завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища к.т.н., доц. Войналович О.В.

6.    Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook