Економічний факультет

ВСТУПНИКУ

 

ВСТУПНИКУ

 

 

  Правила прийому в 2023 році  

 

 

 

 
 

 Шановні наші абітурієнти,
Прийшла пора вам обирать свій хліб,
Щиро запрошує і від душі в студенти,
Авторитетний, славний наш НУБіП!

Різноманітних спеціальностей багато,
Не агітуючи,і не шукаючи причин,
Рекомендуємо до нас всім поступати,
Економічний факультет,-номер один!

Професії елітні і потрібні,
Час не простий,і що не говори,
Економісти в нас найкращі,здібні,
І фінансисти, і бухгалтери!

Ліс Голосіївський, - це Києва легені,
Лише добра у колективі сіячі,
Досвідчені у нас працюють вчені,
І найпрекрасніші викладачі!

Випускникам по силах конкуренти,
Міцні знання від повноцінних діб,
Шановні наші абітурієнти,
Чекає з нетерпінням вас НУБіП!!!

Вступнику

 

 

 

 
 


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На факультеті здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями:

ОС «Бакалавр»

        ‒        051 Економіка (Економіка підприємстваМіжнародна економіка)

        ‒        071  Облік і оподаткування (Облік і аудитАналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу)

        ‒        072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий йринок (Фінанси і кредитКорпоративні фінанси)


          076 Підприємництво та торгівля    (076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)

 ОС «Магістр»  

   ‒    051 Економіка

               освітня програма «Економіка підприємства»               

  ‒     071 Облік і оподаткування

                освітня програма «Облік і аудит»

  ‒     072 Фінанси, банківська справа, страхування та страхування

                освітня програма «Фінанси і кредит»

  ‒     076 Підприємництво та торгівля

                освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" 

 

«Економіка» забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців, які досконало володіють теоретичними знаннями й практичними навичками формування і розвитку економічного механізму управління внутрішніми ресурсами підприємства, функціонування підприємницьких структур в умовах конкурентного середовища, фінансово-економічних результатів та ефективності діяльності підприємства.

Економісти можуть працювати головними економістами, директорами з продажів, економістами в державних та комерційних структурах, експертами з економічних питань та інвестиційної діяльності, комерційними директорами, економістами з фінансової роботи, фахівцями з управління проектами та програмами у сфері виробництва, консультантами з економічних питань, керівниками департаменту персоналу.

 «Облік і оподаткування» є найпрестижнішим напрямом у сучасних умовах підготовки фахівців у галузі економічних знань. Інтеграційні процеси в економічному розвитку держави вимагають проведення підготовки висококваліфікованих фахівців, які б могли забезпечити ведення обліку і контролю за фінансовою діяльністю підприємств; економічну обґрунтованість дій; об'єктивну оцінку фінансової результативності та законності прийнятих управлінських рішень й їх виконання; прогнозування фінансових показників і проведення стратегічного економічного аналізу; контроль раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів. Він має право займати посади: головного бухгалтера; бухгалтера за напрямками діяльності підприємств АПК, промислового, малого та середнього бізнесу, торгівлі; аудитора; аудитора-діагностика; ревізора; фахівця податкової та контрольно-ревізійної служб, фінансових, банківських, бюджетних установ.

 

«Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» – елітний напрям підготовки. Актуальність підготовки фахівців-фінансистів обґрунтована динамічними процесами у економічному житті країни. Створення нових підприємств, фінансово-кредитних установ, страхових, інвестиційних компаній, недержавних пенсійних фондів, реформування та вдосконалення механізму функціонування державних фінансових органів створює об’єктивні передумови для стійкого попиту на висококваліфікованих фахівців з фінансів. Знання, набуті за фахом «Фінанси, банківська справа та страхування», дозволяють випускникам обіймати посади в системи органів Міністерства фінансів України, Пенсійного фонду України, Державного казначейства України, Державної податкової служби України,  підприємств усіх форм власності, структур фінансового ринку, страхових компаніях, для роботи у планово-економічній, організаційно-управлінській сферах, в аудиторських службах.

 

Співпраця з роботодавцями

 

Економічний факультет активно співпрацює з провідними аграрними та іншими підприємствами галузей народного господарства: Агрохолдингом «Мрія»; ПАТ «Компанія «РАЙЗ»; корпорацією «Агро-Союз»; ВАТ «Миронівський хлібопродукт»; підприємствами «Птахопрому України»; ПАТ "Укрсоцбанк"; ПАТ КБ ПриватБанк та ін. Кожен рік на факультеті проводиться Ярмарок вакансій в якому беруть участь потенційні роботодавці та студенти факультету.  Ярмарок дає можливість роботодавцям - представити свою компанію; підібрати собі майбутній персонал; студентам - отримати нагоду особисто поспілкуватись з представниками провідних компаній і можливість для проходження переддипломної практики з подальшим працевлаштуванням; дізнатись про вимоги роботодавців; навчитись успішно проходити співбесіди.

Також при факультеті діє Рада работодавців, головна функція якої полягає у налагодженні тісної співпраці між високопосадовцями різних рівнів: керівниками сільськогосподарських підприємств, логістичних, аудиторських, і зернотрейдерних компаній, банків, державними контролюючими органами, органами місцевого самоврядування тощо та вченими, викладачами і студентами економічного факультету з метою підвищення якісного рівня освіти з урахуванням новітніх світових вимог.




 

 

  

 

     

     

     

      

     

     

     

Культурно-масова робота

    Значне місце в організації студентського життя факультету займає культурно-масова робота, яка покликана сприяти виявленню та прояву мистецьких надбань молоді і продемонструвати розмаїття її творчих здобутків. Студенти економічного факультету є постійними учасниками численних фестивалів та конкурсів.
   Доброю традицією, стало святкування яскравого та амбіційного фестивалю «Голосіївська весна», під час якого кожен з учасників отримує море емоцій, та можливість відкрити у собі нові таланти, знайти нових друзів та відчути смак справжньої конкуренції.





 
 
 
   

Botan Party (День студента) - саме в цей день кожен з першокурсників, має можливість відчути смак справжнього студентського життя, прийняти участь у розважальній програмі та виплеснули свій адреналін у танці.

   

Я у мами першокурсник - щорічне свято на якому кожен може знайти нових друзів. Неймовірна розважальна програма, цікаві конкурси та танці. З цього свята просто неможливо піти нудьгуючи, а отже в кожного, обов’язково залишаються приємні спогади.

 

Новий рік - як можуть бути новорічні та різдвяні свята, без пригод? Новорічна театралізована казка про пригоди Діда Мороза та викрадення подарунків у виконанні студентів економічного факультету. Глядачі поринули у вир новорічних пригод, конкурсів і разом з нашими героями розкрили всі новорічні таємниці.

 

  

Спортивно-оздоровча робота

  Це невід’ємна частина життя студентів, професорсько-викладацького складу та співробітників університету, яка спрямована на широке залучення до самостійних систематичних занять фізичною культурою, виховання потреби у здоровому способі життя, зміцнення здоров’я, формування фізичних і духовних цінностей особистості, підвищення рівня фізичної підготовленості, навчальної та трудової активності. 

 Студенти економічного факультету приймають постійну участь у змаганнях з легкої атлетики, армреслінгу, волейболу, футболу, перетягуванні канату тощо.


 

  

  

Умови проживання студентів

За економічним факультетом закріплено гуртожиток №10, який знаходиться на території університету, неподалік від навчальних корпусів.


  

  

Гуртожиток розташований за адресою м.Київ, вул. Генерала Родимцева, 7А, у мальовничому місці та має поруч розвинену інфраструктуру: баскетбольний та волейбольний майданчики, які оснащені відповідним обладнанням, їдальню, санаторій-профілакторій, магазини, кафе тощо.

Також, гуртожиток обладнано найсучаснішим тренажерним залом та читальною залою, а територія гуртожитку знаходиться під цілодобовою охороною.

 

    

На території гуртожитку постійно проводяться виховні, культурні та спортивні заходи.

 

Гуртожиток №10: навчальний рік на порозі



 

 

Інформація для вступників

Правила прийому розміщені на сайті НУБіП України

 ОС «Бакалавр»

 (на базі повної загальної середньої освіти)

Перелік конкурсних предметів у сертифікатах Українського центру оцінювання якості освіти (вступних випробувань)

 

Напрям підготовки

Перелік конкурсних предметів

1

2 (профільний)

3

Економіка;

Облік і оподаткування

Фінанси, банківська справа та страхування

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

українська мова та література

математика

географія, іноземна мова

                                              

Значення мінімальної кількості балів із конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти, з якими вступник допускається до участі в конкурсі, становить не нижче 100 балів.

 

ОКР «Бакалавр» (на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста)

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook