Летять у вирій "бакалаврята"...

30 червня 2015, 14:00
Гуманітарно-педагогічний фвкультет

 На гуманітарно-педагогічний факультет завітали «нові» ведучі «Вечірнього кварталу» і провели незвичайний спеціальний випуск «НУБіП Випускний». Винуватцями цього урочистого дійства стали мої дорогі, рідні й неперевершені ВИПУСКНИКИ – Бакалаври напряму підготовки «Філологія», які не лише мають глибокі знання, молоднечий запал і вируючу енергію, а й творчий талант та організаторські здібності.

Гостями нашого випускного вечора були декан гуманітарно-педагогічного факультету професор Шинкарук В.Д., заступники декана Буцик І.М., Харченко С.В., голова профкому НУБіП України Тарасенко Р.О., завідувачі кафедр, викладачі гуманітарно-педагогічного факультету й, безперечно, дорогі батьки, рідні й друзі наших випускників.

 

Свято видалося напрочуд яскравим та емоційним. Як і годиться, ведучими «кварталу» були талановиті юнаки, студенти-філологи: Владислав Чернов і Роман Завгородній, які професійно вели всі рубрики «НУБіП Випускний» (репортаж-інтерв’ю з викладачами і студентами нашого факультету, працівниками 1 корпусу; НУБіП NEWS), із музичним супроводом своїх співочих помічниць – студенток 2 курсу  Андрієнкової Валерії, Клімантович Олени, Арутюнової Ганни.

 

Не менш креативними й творчими виявилися наші найкращі випускники, які проявили себе і як талановиті актори, виконавши інсценування, пісню й флешмоб,а також підготувавши презентацію своїх студентських років для гостей, нікого не залишивши без уваги й любові.

 

Звичайно, керівництво факультету не могло не відзначити їхні  здобутки і таланти, тож декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук В.Д., привітавши бакалаврів-філологів, зачитав наказ і вручив дипломи й грамоти кожному випускнику. Василь Дмитрович наголосив, що ми з нетерпінням чекаємо на всіх у магістратурі!

Дорогі мої випускники, мої любі діти, вітаю вас із цим урочистим і важливим етапом у житті, з отриманням вашого першого диплому! Упевнено йдіть життєвою дорогою, збагачуючись наснагою й любов’ю. Нехай щедрою на вагомі здобутки і радість буде ваша доля! Непохитно вірте у свій успіх, свою велику мету! Я вірю в кожного з Вас!

Dream! Believe! Create! Succeed! Remember: All our dreams come true if we have the courage to pursue them.

 

З любов’ю, наставник групи О. Іванова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook